De geilste webcamsex!

De geilste webcamsex

Ik zat alleen thuis, het was te koud om lekker buiten te gaan zitten. Uit verveling pakte ik de laptop maar weer tevoorschijn. Normaal ben ik al vrij snel uitgekeken op porno op mijn laptop, zo was dat ook vandaag het geval. Tot ik een advertentie van een website met webcamdames op een webcamsex site tegenkwam. Ik wist niet hoe snel ik op de prachtige foto van die mooie dame moest klikken.

Webcamsex tot gevolg

Ik klikte op haar foto en werd al gauw verbonden met haar. Ze vertelde me dat ik de enige was die verbinding met haar had, en dat ze alles zou doen wat ik haar vroeg. Het begon met een goed gesprek over haar zelf en over mij. Ik vertelde bijna al mijn verhalen die ik eigenlijk bij niemand kwijt kon. Ze kwam over als een gesprekspartner waarbij ik alles kwijt kon.

Zo vertelde ze mij over haar werk, over haar privé leven en waarom ze achter de webcam zit. Zij genoot van de aandacht en de uitdaging die er was bij het zitten achter zo’n cam, waarbij alle mannen in een klap verliefd op je zijn.

Toch vroeg ze me of ik niet een beetje geïnteresseerd was in meer dan alleen die gesprekken. Ze knoopte haar blouse los en ging steeds verder. Haar beha was ook binnen de kortste keren uit en ze begon zichzelf te betasten. Het kon natuurlijk niet lang uitblijven dat ook ik dit begon te doen. Al snel ging ze met haar hand naar beneden en begon ze zichzelf keihard te vingeren.

Het ging zo snel..

.. ze ging maar door en kreunde keihard door de microfoon. Ik hield het niet meer en kwam keihard klaar op de bank achter mijn laptop. Een webcamdame zoals haar zag ik nooit eerder. Ik sprak met haar af de volgende dag weer met haar te cammen. Een ervaring zoals nooit te voren!