Explosief meer XL maat condooms verkocht in Nederland

XL condooms veel meer verkocht

XL condooms werden afgelopen jaar veel meer verkocht!

Spontane groei van de penis bij gemiddeld Nederland? Of zit het tussen de oren? Uit onderzoek blijkt dat de verkoop van maat XL condooms de afgelopen 5 jaar zowaar BIJNA compleet is verdubbeld. Hoe deze groei (hihi) spontaan heeft plaatsgevonden is bij ons een raadsel. Wellicht is het de straling van mobiele telefoons :p, maar wij houden het maar op het oeroude mannelijke ego.

Onderzoek: Condoomfabriek

Grotere lengte penis, zit tussen de oren…

Helaas mannen, het zit tussen de oren. De spontane groei is uiteraard onverklaarbaar. Wij denken dat we een grotere maat nodig hebben, maar in werkelijkheid… De gemiddelde lengte blijft tussen de 12 en 17 centimeter.
Naast de standaard maat condooms en XL heb je nog vele tussenmaten. XL is voor de meesten onder ons simpelweg te groot. Een aanrader is om een tussenmaat te kiezen mocht de normale formaat niet goed passen of te strak zitten.

Een grote XL maat condoom aanschaffen voor de seks is misschien goed voor de zelfverzekerdheid van de man, maar wel zeer onveilig. Het condoom kan snel afglijden omdat hij niet strak genoeg om de penis zit.

“Op zich is er niets mis mee, echter zal een XL condoom meer risico’s met zich meebrengen dan een goed passende. Een te groot condoom zal sneller afglijden en kan ook sneller scheuren door de extra wrijving”

aldus Robin Weesie, Co-CEO van condoomfabriek.

Alle maten condooms bekijken of meer informatie? Klik hier!